Hitta ljudboken

Mats Hård - Pengar sex

Nero Förlag,
Romaner
9197931721
Ljudbok
MP3 AAC/iPod MP3 (5-min) Streaming
Mats Hård har fått sparken. Sambon har kastat ut honom, älskarinnan har blivit seriös och fotbollslaget krälar i bottenträsket. Dessutom måste han gå ut för att röka. Men vad gör det när det finns folk som gärna spelar bort sina pengar? Men inget är som han tror och insatserna är betydligt högre än han räknat med.
Med bläcksvart humor tecknas skildras ett samhälle där livet är ett sätt att tjäna pengar i en historia om att sätta kärlek och pengar på spel. Och att försöka vinna tillbaka det som gått förlorat.

Uppläsare: Erik Nyberg, känd radio och tv-profil från Sundsvall.

Pressröster "full av ljuvligt cyniska oneliners." Sydsvenskan "elakt, cyniskt och underhållande, men inte enbart, det är också sorgligt och tänkvärt, både om samhället och människan." Kristianstadsbladet "Pengar & sex är en skildring av en ensam mans arbetssamma väg mot självinsikt. En pojke som tvingas växa upp." Trelleborgs Allehanda "ännu roligare" Fokus

Med Konsten att förlora blev den bittre och arge fotbollsjournalisten Mats Hård snabbt mångas favorit. Boken blev mycket omtyckt för sin svarta humor och sina ömsinta skildringar av den olyckliga kärleken till Sara, Jenny och fotbollslaget. Pengar & sex är en fristående uppföljare.

Röster om Konsten att förlora "Den överlägset roligaste svenskspråkiga bloggen" DN "Konsten att förlora är en text som är lätt att älska, svår att undvika. Årets skönlitterära sportbok." HELSINGBORGS DAGBLAD " Rent litterärt håller den en klass som är skyhögt över det mesta som skrivs om sport." LASSE ANRELL, AFTONBLADET

Olle Svalander (f.1969) är personen bakom pseudonymen Mats Hård. Svalander är verksam som förläggare, författare och journalist. Pengar & sex är hans tredje roman.

Röster om romanen Junk av Olle Svalander "Svalander övertygar samtidigt som han levererar." HALLANDSPOSTEN "Och språket är som alltid lika skarpt som underhållande. Läs honom." GÖTEBORGSPOSTEN "Junk är en ultramodern rocknroll-roman, kryddad med svart humor, skruvade vardagssituationer och vassa repliker, från första till sista ackordet." DAGBLADET"
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Ladda ner ljudboken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Ladda ner ljudboken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna ljudboken på biblioteket

 • Låna ljudboken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta ljudboken gör ljudbokslån. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du strömma ljudböcker till din dator eller mobil till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.