Hitta ljudboken

Gå ut och fånga den där jäkla dagen nu. En inspirerande levnadshandbok för dig som inte nöjer dig me

Frank förlag,
Fakta
9187433419
Ljudbok
MP3 AAC/iPod MP3 (5-min) Streaming
Den här boken är skriven för dig som inte tror att livet går i repris utan vill känna dig så levande som möjligt precis här och nu. Vägen dit handlar om att frigöra den kunskap, kraft, glädje och kreativitet vi alla redan bär på i djupet av oss själva.
Fredrik Hultin har skrivit en inbjudande och befriande enkel levnadshandbok för alla oss som någon gång längtat efter ett större djup och mer närvaro i tillvaron men inte riktigt vetat hur vi ska ta oss dit. Här får du 60 inspirerande övningar, insikter och verktyg som hjälper dig att öppna dina sinnen, vara mer i hjärtat och ta steget ut ur dina begränsningar.

"Gå ut och fånga den där jäkla dagen nu" är skriven av Fredrik Hultin, reklammannen som övergav livet runt Stureplan då han lurades iväg till en kursgård i personlig utveckling. Där och då fick han kontakt med sin längtan
efter en djupare relation med sig själv. Idag jobbar han med sin egen och andras personliga utveckling som mindfulnessinstruktör och samtalscoach.

Fredrik Hultin är bosatt i Stockholm och arbetar med olika kurser och utbildningar inom personlig utveckling. Fredrik är utbildad mindfulnessinstruktör och samtalscoach och driver idag Mindfulnessakuten,där han jobbar med personal- och ledarskapsutveckling i företag och organisationer. Fredrik är även utbildad journalist och kreatör som under drygt tjugo år jobbat med kommunikation och kreativa processer som projektledare, copywriter och creative director. Och precis som Einstein, (inga jämförelser i övrigt), påstår han att kunskap är personlig erfarenhet och att allt annat bara är mer eller mindre intressanta åsikter.

"Vi mår inte dåligt av det som sker utan av våra tankar om det som sker."

"Nästa gång du får agera filmduk åt någon
annan kan du ställa dig själv frågan: Var
kommer det här ifrån? Är det verkligen mitt?
Vem tillhör det här? Du kommer garanterat
att bli förvånad över svaren."


"Vågar du göra någon annan besviken för att
vara sann mot dig själv?"

"Det är när vi kliver ut ur det trygga och
välbekanta, ut ur komfortzonen, och in i det
okända och läskiga som vi får möjlighet att
växa. När vi utmanar oss själva och
bilden av vad vi kan och inte kan."
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Ladda ner ljudboken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Ladda ner ljudboken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna ljudboken på biblioteket

 • Låna ljudboken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta ljudboken gör ljudbokslån. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du strömma ljudböcker till din dator eller mobil till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.